A Huawei szerint a vállalat átvészeli a nehézségeket, de az USA nagyon sokat veszít

2020. május 22.
9.4651
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Először reagált érdemben az USA legújabb lépéseire a Huawei, melynek értelmében egy újabb évre ismét eltiltották a vállalatot a Google termékeitől, sőt a pletykák szerint a TSMC sem tud lapkát gyártani nekik az Egyesült Államok intézkedései miatt.

Andy Purdy, a Huawei biztonsági igazgatója a Bloombergnek adott interjúban kiemelte, hogy a Huawei ellen bevezetett legutóbbi szankciók leginkább az amerikai emberek ellen irányultak, lévén a kínai gyártó szerinte átvészeli ezt a nehézséget, képes lesz alkalmazkodni az új helyzethez, de közben rengeteg amerikai állampolgár elveszíti a munkahelyét, és az egész dolog globális viszonylatban is befolyásolja az iparágat.

Ennek az oka, hogy a szankciók miatt a Huawei a teljes ellátási láncot Kínába kénytelen költözteti, amivel elvonja a globális partnerek elől az üzletet. Andy hozzátette, hogy amennyiben a társaság képes lesz függetlenné válni az amerikai technológiától, soha többé nem tér vissza Amerikába, a helyzetből pedig csak az USA jöhet ki vesztesen, pláne akkor, ha más kínai vállalatok követik a példájukat, vagy Kína is korlátozásokat vezet be, ami tovább mélyítheti a kereskedelmi háborút.
6 hozzászólás

Kisfaludy82

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

EU-ban azért van helyük, majd terjeszkednek jobban itt...

válasz erre

techiii

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Csúnya vége lesz ennek.

válasz erre

inkognito

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Az igazság szerintem az, hogy mind a ketten fognak bukni ezen az egészen.

válasz erre

muki

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Akkor leszünk ****ban, ha Kína tényleg visszavág ezek miatt...

válasz erre

Porthos

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Összességében egyébként szerintem is bukni fog ezen az USA, ha más nem fog történni, drágábbak lesznek a dolgok és ott ahol jelenleg minden fillérekért kapható ez bizony gond lesz, válságot fog okozni. Csak akkor ez már késő bánat...

válasz erre

rDAVE

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nagyot nem téved, mert ő is közte lesz az elbocsájtottaknak. Nem sok értelme lenne megtartani az USA részleget, ő meg ugye ott biztonsági.

válasz erre