A Huawei P9 mától kapható Magyarországon

2016. április 27.
1.0531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Huawei e hónapban bemutatott prémium okostelefonja, a P9 mától Magyarországon is elérhető a vállalat kiskereskedelmi partnereinél ezüst és szürke színekben, aktív dual SIM-es verzióban 179 990 forint javasolt bruttó fogyasztói áron.

A P9 a Huawei és az ikonikus fényképezőgép-gyártó, a Leica Camera AG együttműködésének első terméke, amelyre a vállalat a hazai piacon egyedülálló módon 3 év teljes körű gyártói garanciát, 3 hónap képernyő garanciát és 3 hónap csere garanciát kínál.

A P9 a szolgáltatóknál single SIM-es változatban lesz elérhető: a Telekomnál 2016 május 2-tól  ezüst és szürke színekben, a Vodafone-nál pedig május második hetétől szürke színben.

A szintén Londonban bemutatott Huawei P9 Plus Single SIM-es verziója várhatóan 2016 júniustól  kerül először hazai forgalomba a Telekomnál, ahol a készülék egy exkluzív ajánlat keretében 8 héttel hamarabb lesz megvásárolható. A P9 Plus Single SIM-es verziója szürke és arany színekben lesz elérhető, javasolt bruttó fogyasztói ára 259 990 forint.
nincs még hozzászólás