A Huawei lehet az oka, hogy a Samsung már januárban kihozza a Galaxy S21-et

2020. november 10.
19.6861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Érdekes hipotézist vázolt fel a Reuters hírügynökség kapcsolódó cikke arról, hogy miért kapkod a Samsung a Galaxy S21 megjelenésével, a korábbi márciusi időpont helyett ugyanis az új készülék már januárban megjelenhet.

A lap szerint a döntés hátterében a Huawei áll, lévén a Samsung így szeretne alaposan odacsapni a kínai óriásnak és a legtöbb régióban rekordértékű piaci részesedést elérni, mert a beszámolók szerint jövő év elejére a Huawei alkatrészkészlete elfogy, ami sebezhetővé teszi a vállalatot, de a dél-koreai óriás ezzel a lépéssel a Xiaomi és az Oppo piaci részesedésének egy részét is bekebelezné.

A fenti teóriában természetesen van ráció, elég csak a Canalys adatait áttekinteni hozzá, akik a második negyedévben arról számoltak be, hogy a Huawei leelőzte a Samsungot a leszállított okostelefonok tekintetében, és csak az amerikai kereskedelmi korlátozások miatt tudták visszavenni a vezetést a harmadik trimeszterben.
arról, hogy miért kapkod a Samsung a Galaxy S21 megjelenésével, a korábbi márciusi időpont helyett ugyanis az új készülék már januárban megjelenhet.'>
4 hozzászólás

Porthos

3 éve, 8 hónapja és 23 napja

Hát ez egy érdekes eszmefuttatás. Van benne valami...

válasz erre

Levi87

3 éve, 8 hónapja és 23 napja

Szerintem is az Apple. Semmi köze ehhez a Huaweinek.

válasz erre

inkognito

3 éve, 8 hónapja és 23 napja

Elég érdekes lépés.

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 8 hónapja és 24 napja

Szerintem meg az Apple-höz akarnak közelebb lenni.

válasz erre