A Huawei lassan készen áll, hogy teljesen leváltsa a Google szolgáltatásait

2019. december 24.
11.9171
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Huawei csillaga még mindig nem ragyog túl fényesen, elég alaposan megsínylették az amerikai tiltást, főleg azért, mert nem használhatnak Google szolgáltatásokat a készülékeiken, de Charles Peng, a vállalat indiai kirendeltségének fogyasztói fejese most izgalmas bejelentésekkel szolgált.
 

Elmondása alapján ugyanis a hónap befejeztével a legtöbb kulcsalkalmazás, mint a navigációs, a fizetési, a játék és többek között az üzenet applikációik hamarosan elkészülnek. Állítása szerint optimista kijelentésnek tűnhet, de ő nem lát jelen pillanatban különbséget a Google Mobile Services (GMS) és a kilátásban lévő Huawei Mobile Services (HMS) rendszer között.

A GMS ugyebár az a szisztéma, ami az Androidos operációs rendszert azzá a felületté alakítja, ahogyan a legtöbben ismerjük. Peng szerint egymilliárd dollárt öltek abba, hogy a Google appokat megfelelő módon át tudják alakítani, ezáltal a felhasználók egy ismerős élményben részesüljenek, ha kezükbe veszik a P40 szériát.
5 hozzászólás

bekecs

2 hónapja, 4 napja

Az lehet hogy ők készen állnak, a kérdés az hogy a vásárlók készen állnak-e...

válasz erre

login_password

2 hónapja, 4 napja

Meglátjuk mi fog ebből kisülni az mondjuk elég durva, hogy nem jelent meg nálunk a mate30.

válasz erre

Huginn

2 hónapja, 4 napja

Remélhetőleg könnyebben lesz frissíthető az Androidnál. Mert ha több kínai gyártó használná ezt a rendszert, akkor még talán lenne esélye a terjedésre. A dzsunkafonok trehány, vagy teljes mértékben nélkülözött frissítéseit pedig ismerjük...

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 5 napja

Bizonyos régiókban ezzel biztos nincs gond, de például Európa nem ilyen... Itt kell az Android vagy az iOS, legalább ilyen erősnek kell lennie annak aki harmadiknak akar belépni.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 5 napja

Merész és biztosan hosszú út lesz ez, de nem baj ha van több rendszer!

válasz erre