A HTC bejelentette a következő mobilját, de sokan csalódni fognak

2019. május 12.
3.9141
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A HTC egyik első embere, Phil Chen végre valahára bejelentette, hogy miféle mobillal készülnek az idei évre, ám a bejelentés sokakat csalódásként fog érni, mert valójában nem egy teljesen friss újdonság érkezik.

A HTC Exodus 1 mobilja fog ugyanis egy alacsonyabb árcédulával megspékelt variánst kapni, ami mindenféle fantáziát mellőzve, nemes egyszerűséggel Exodus 1s névre hallgat. A HTC szerint eme készülék mögött az értékorientáltság gondolata húzódik meg, illetve annyit tudunk, hogy 250-300 dollár között lesz a végösszeg.

Utóbbi azért eléggé jó hír, lévén a sima Exodus 1 ennek közel a duplájával került a piacra, bár a pontos specifikációkat még nem osztották meg velünk. Mivel az Exodus 1 esetében is a kriptovaluta volt előtérbe helyezve, így az Exodus 1s is támogatni fogja a blokklánc technológiát.

Sőt, még ki is egészül egy olyan funkcióval, hogy nemcsak a Bitcoin teljes blokklánc-története lesz elérhető a telefonon, hanem a felhasználók a pénztárcájuk használata helyett képesek lesznek küldeni Bitcoin tranzakcióikat közvetlenül a hálózatra. A megjelenés 2019 Q3-ban várható!
4 hozzászólás

mateszkusz

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nem igazán értem, hogy miért nem tudnak letenni valamit az asztalra.. remek kameraszoftvert csinálnak a felületük is egész jó volt régen.
Persze lehet ha már jó telót csinalnának akkor se venné senki nagy újítások nincsennek

válasz erre

CharlieFirpo

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ennek a cégnek végleg vége. Pedig milyen nagy név volt valaha...

válasz erre

Kisfaludy82

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Aaaaaaz igeeeeeeen! Mi lett ezzel a HTC-vel.... ?

válasz erre

Harder

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Mekkora baromság ez a mobil bakker.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink