A Honor globális visszatérésre készül, a magyar piaccal is komolyan számol

2022. május 15.
40.5081
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
A Honor vezérigazgatója nemrég a Nikkei Asia exkluzív interjújában számolt be arról, hogy globális visszatérésre készülnek - George Zhao az interjúban ki is fejtette, hogy öt éven belül a hazai sikereiket is lekörözhetik a nemzetközi piaci előrelépéssel.
 

A Honor a gyors visszatérést a vezető globális beszállítókkal való szoros együttműködésnek tulajdonítja. Mindez megerősíti a korábbi Canalys-jelentést is, amiben a Honor 20%-os részesedéssel lett piacvezető Kínában. A vállalat egyelőre 20 piacot nézett ki magának, melyek között Magyarország is helyet kapott.

A sikeresség érdekében az utóbbi időben 4000 új alkalmazottal bővült a vállalat létszáma, aminek a felét csak a kutatás-fejlesztéssel foglalkozó szakemberek képezik. Ebben az évben több, mint 1000 alkalmazottal gazdagodott a cég és mind belföldön, mind pedig a nemzetközi fronton is bővíteni akarják ezt a számot még, körülbelül 14.000 főre.

A vezérigazgató a beszélgetésben kifejtette azt is, hogy a 2023-ra az összehajtható telefonpiac akár 10%-ot is nőhet és még az infláció, az ellátási zavarok, illetve a makrogazdasági bizonytalanságok miatt sem kell gyártóként aggódni, hiszen az okostelefonoknak mindig lesz piaca. George Zhao szerint leginkább a versenyképes termékeikkel és az árakkal tudták legmarkánsabban visszaszerezi Kínában a piaci részesedésüket és a jövőben is minimum ekkora szintű ugrásokat terveznek.

A Honor globális visszatérésre készül, a magyar piaccal is komolyan számol - 2. kép

4 hozzászólás

petrovicsz

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Feltörtek mint a talajvíz bakker!

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Olyan ütemben cserélődnek a kínai szereplők a világpiacon hogy egyáltalán nem tartom elszállt ötletnek.

válasz erre

techiii

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nem túl drága telefonokkal komoly esélyük lehet.

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Hát hajrá! Sok sikert nekik, csak ne szálljanak el mint a Huawei...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink