A Honor bemutatta a világ első intelligens lapkakészletét, amit kifejezetten nagy kijelzőkhöz fejlesztettek

2019. július 30.
3.8951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
George Zhao, a Honor elnöke egy frappáns beszéddel nyitotta meg Kantonban megrendezésre kerülő GMIC-et, ahol a vállalat bemutatta a legújabb lapkakészletét is, de még előtte megemlítette, hogy a mai modern világban kulcsfontosságú az MI.

Ennek középpontjában az 5G hálózatok kiépítése is fontos szerepet játszik, mivel a megújuló digitális világban egyre okosabb és sokrétűbb hardverekre van szükség, olyanokra mint az általuk fejlesztett Honghu 818.

A lapkát kifejezetten a nagy kijelzőkhöz kreálták, a kiváló képi megjelenítés érdekében pedig hét képfeldolgozó technológiát foglal magába, amelyeket több algoritmus is kihasznál a felbontás, a kontrasztarány és színtartományok optimalizálása érdekében.

A HiSilicon termékcsalád legújabb tagja emellett kényesen ügyel arra is, hogy a kiváló megjelenítés mellett a hang se vesszen kárba, így a páratlan élmény érdekében itt is számos programkód végzi a dolgát a hardverrel összhangban.

Az 5G térhódításra felkészülve a sávszélesség kihasználást is igyekeztek maximalizálni, így az augusztustól elérhető újdonság 50%-kal jobb hatásfokkal tud dolgozni, mint egy átlagos eszköz.
2 hozzászólás

Porthos

5 éve, 23 napja

Egyelőre a hajtogatható mobilt sem képesek megcsinálni. Talán azt kéne először megvillantani...

válasz erre

rDAVE

5 éve, 23 napja

Ha olyan intelligens, miért nem mutatta be magát?
Elnézést... bocsánat kérésem jeléül egy drón videó Kantonról:
https://www.youtube.com/watch?v=xcBEZRLdpGI
(Csakhogy tudjuk hol tartotta a beszédet röhögő smileyröhögő smiley)

válasz erre