A HomePod nem éppen a legokosabb

2018. február 11.
2.9381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Loup Ventures megosztotta a felmérésének eredményét, amelyen azt vizsgálták, hogy Apple legújabb eszköze, a HomePod, mennyire okos a versenytársakkal szemben, de sajnos nem jutottak túl fényes eredményre.

Mivel a HomePod egy újabb kihívó az AI vezérelte hangszóró piacon, így a legjobbakhoz, a Google, az Amazon és a Microsoft megoldását használókhoz mérték. A felmérésen összesen 782 kérdést vagy utastást adtak ki 3 különböző HomePod-nak, a végeredmény pedig 52,3%, lett, tehát ennyinek tudott eleget tenni az Apple megoldása.

AZ első helyezett a Google lett 81%-kal, míg a második Amazon 64%-ot ért el, a harmadik Microsoft pedig 57-et. A feladatokat és kérdéseket négy csoportra osztották, nevezetesen local, commerce, navigation, information és command, és ezek közül csupán a local és commerce kategóriákban tudott benne lenni a top3-ban a HomePod.

Összegezve, a HomePod kellett a piacnak, vagyis inkább az Apple-nek, de a Siri integráció még messze áll az elittől, sőt a techvilág java része sincs elájulva az újdonságtól, így talán nem is akkora probléma, hogy idehaza még nem kapható.

A HomePod nem éppen a legokosabb - 2. kép

4 hozzászólás

technomancer

6 éve, 8 hónapja és 19 napja

Hát van ilyen na. Annyit biztos tud hogy play music azt kész! röhögő smiley

válasz erre

Harder

6 éve, 8 hónapja és 19 napja

Hát ez szívás! röhögő smiley

válasz erre

Porthos

6 éve, 8 hónapja és 19 napja

Ezért is pozicionálják inkább hangszórónak... mosolygó smiley

válasz erre

TEchie

6 éve, 8 hónapja és 19 napja

Várható volt, a Siri sajnos tök buta.

válasz erre