A Holdon főzött sör lehet az utóbbi évek egyik legnagyobb dobása

2017. január 25.
6.1601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Sokan már most a lábuk nyomát is megcsókolnák azoknak a diákoknak, akik a San Diego-i Kalifornia Egyetem hallgatóiként karnyújtásnyira kerültek attól, hogy a Holdon főzzenek sört, lévén az ifjú mérnökök bekerültek a Google Lunar XPRIZE által létrehozott Lab2Moon verseny 25 legjobbja közé.

Mivel az egyetem tanulói álltak elő a legőrültebb ötlettel, ezért nem meglepő, hogy rögtön felkapta őket a sajtó, a diákok ugyanis azt tervezik, hogy ha nyernek, akkor december 28-án a TeamIndus űreszközével minden kiegészítőt eljuttatnak majd a Holdra ahhoz, hogy ott sört tudjanak főzni.

A diákok állítólag egy baráti sörözés alkalmából találták ki, hogy mekkora ötlet lenne sört főzni a Holdon, és alig néhány hónappal később most ott tartanak, hogy hamarosan megvalósulhat az álmuk, hiszen a tudomány óriási lehetőségeket lát abban, hogy nem földi körülmények között például miként működik az erjedés folyamata, ami nemcsak űrsör, hanem a jövőben speciális gyógyszerek és egyebek kidolgozására is lehetőséget adna.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

7 éve, 10 hónapja és 9 napja

Hát ez egy különleges sor lenne az biztos. röhögő smiley Fél liter mondjuk 50 ezer... röhögő smiley

válasz erre

Gólem

7 éve, 10 hónapja és 9 napja

Na az nem semmi nedű lenne! röhögő smiley Égi nedű!

válasz erre

rDAVE

7 éve, 10 hónapja és 9 napja

Rohadt drága lesz és közelében se lesz az európai sörnek... Kell ez nekünk? röhögő smiley Igaz nem ittam még amerikai sört, de el tudom képzelni, meg az amit a Halálos iramban filmekben isznak mexikói cucc az pocsék. Annál még a kínai sör is sokkal közelebb áll a sörhöz, pedig azt még szatyorban is lehet kapni. röhögő smiley A tudományos részt megértem.

válasz erre