A hideg is kiráz a Watchmen-tévésorozat első előzetesétől

2019. május 09.
3.5171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Watchmen mára már távolról sem számít ismeretlen fogalomnak, merthogy kezdődött az egész egy roppant kiválóan sikerült képregénnyel, amit aztán Zack Snyder filmre is adaptált 2009-ben.

Már egy jó ideje tudjuk, hogy a The Leftovers (itthon A hátrahagyottak) és a Lost - eltűntek atyja, Damon Lindelof tévésorozat formájában fogja újraálmodni a sztorit, ám Lindelof nem elégszik meg azzal, hogy remake-elje a jól ismert történetet, helyette inkább egy eredeti ötlet formájában folytatják azt, ezúttal a modern korba helyezve.

Meg is érkezett az első hivatalos trailer, melyben szemügyre vehetjük az egész miliőt, és bizony láthatjuk, ahogy kvázi egy szekta alakult ki Rorschach halálát követően, vélhetően a komplett sztori eme társaság körül fog kulminálni. Brutál hangulatos kis kedvcsinálóval van dolgunk, kíváncsian várjuk, hogy a végeredmény hogyan fog elsülni.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

login_password

1 éve, 3 hónapja és 11 napja

Ez végre egy jó sorozat lesz a HBO-n.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 3 hónapja és 11 napja

Eléggé amcsi náci szekta hangulata van a Rorschach követőknek, remélem a sorozatban azért ennél komolyabb hagyatéka van Rorschach-nek, aki a Watchmen talán legjobb karaktere.

válasz erre

inkognito

1 éve, 3 hónapja és 11 napja

Tik tak nagyon jó. Várom már.

válasz erre