A héten érkezik a Lumia 930

2014. július 07.
5691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
A Microsoft Mobile (Nokia) a Conversations blogon bejelentette, hogy a héten az amerikai kontinens kivételével mindenütt elérhetővé válik majd új csúcsmodellje, a Lumia 930.

Az új, Windows Phone 8.1-et futtató, 2.2 GHz-es négymagos processzorral és 2GB RAM-mal ellátott, 5"-es FullHD (1080p) kijelzőjű csúcsmodell a héten válik elérhetővé Európában, a Közel-Keleten és Ázsiában.
Advertisement

Nem meglepő, hogy az USA-ban nem (vagy csak lényegesen később) jelenik meg, hiszen ott már korábban bemutatták a kizárólag ott kapható (a Verizonnál), eddigi legjobb Lumia telefont: a Lumia Icont.

[caption id="attachment_10922" align="alignleft" width="324"] ? Nokia (Microsoft Mobile)[/caption]

A készülék négy színben lesz majd kapható: narancssárgában, világos zöldben, fehérben és feketében, valamint tényleg az eddigi legjobb Windows Phone-élményt hozza majd el az 5.1-es Dolby hangrögzítés képességével és az új SensorCore technológiával (alacsony fogyasztás mellett üzemeltet egyébként erősen akkuigényes szenzorokat, mint a lépésszámláláshoz szükséges érzékeny mozgásérzékelő).

 

Érdemes megjegyezni, hogy számos funkciót (pl. SensorCore, folyamatos autófókusz) a Lumia 930 mellett a Lumia Cyan frissítéssel a Lumia 1520 és Icon is megkap. A frissítés a következő hetekben válik elérhetővé, némely országokban a Lumia 925 és a Lumia 625 már megkapta, így nem lehet messze a független verzió megjelenése a többi országban sem.

Forrás: (Nokia) Conversations
Advertisement
nincs még hozzászólás