A hatodik szezon lesz az utolsó a Vikingekből

2019. január 05.
3.6531
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Kicsit nehéz elfogadni, hogy hamarosan véget ér a Vikingek című sorozat, viszont a Deadline nemrégiben jelentette, hogy Michael Hirst munkájának végső szezonja következik hamarosan.

Esetünkben viszont nem arról van szó, hogy elkaszálnák a sorozatot, hiszen a készítőnek, Michael Hirstnek megadatott az a szerencse, hogy pontosan tudja, hogy a következő évad az utolsó, ennek tükrében pedig méltó befejezést tud rittyenteni a roppant népszerű és sikeres szériához.

Ami viszont még inkább meglepő, hogy folynak a tárgyalások egy vadonatúj sorozat kapcsán, mely a Vikingek világában játszódna, és ha minden igaz, akkor folytatná a legendás nép történetét, ráadásul ugyanaz a kreatív csapat dolgozna rajta, mint a Vikingeken. Meglátjuk, mi lesz belőle, bár még ráérünk siratni az eredeti sorozatot, hiszen még januárban lezárul az ötödik évad, viszont 2020-ig fog tartani a hatodik szezon, lévén két részre bontják, csakúgy, mint az előző néhányat.

Ennek ellenére már előre fáj a szívünk az egészért, hiszen olyan történeteket és karaktereket ismerhettünk meg a Vikingeknek köszönhetően, amik egyszerűen fenomenálisak, és egy valóban formabontó, nem szokványos történelmi sorozat született Michael Hirstnek köszönhetően.
5 hozzászólás

Fikarc

5 hónapja, 3 hete

Kár, ez egy nagyon jól fejlődő sorozat.

válasz erre

WickedSick

5 hónapja, 3 hete

Ronalddo írta:
Valajol nézhető ez magyar nyelven?
Nézhető, ha jól tudom nálunk a Viasat 3-on futott, és bár alapvetően szeretem-imádom a szinkront, én személy szerint feliratosan ajánlom. Persze ha neked a szinkron jobban fekszik, tégy vele egy próbát, hátha bejön

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 3 hete

Valajol nézhető ez magyar nyelven?

válasz erre

Gólem

5 hónapja, 3 hete

Még egyetlen részhez sem volt szerencsém sajnos...

válasz erre

betyár

5 hónapja, 3 hete és 1 napja

Egyet sem láttam belőle. Valahogy az ő történetük nem annyira érdekel.

válasz erre