A harmadik fejlesztői kiadás is megérkezett az Android legújabb verziójából

2018. június 07.
4.0281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Pixel mobilok, illetve a támogatott third party brandek mobiljait használók számára örömhír, hogy a Google elérhetővé tette a közelgő Android P legújabb, használható változatát, tehát telepíthető a Developer Preview 3.

Alig néhány hét telt csak el a második mérföldkő publikálása óta, a keresőóriás mobil operációs rendszerének legfrissebb verziójának újabb tesztelhető variánsa máris napvilágot látott.

Az újdonságban véglegesítették az API és SDK Kitek szintjeit, illetve a Pixel mobilok esetében már az OTA telepítés is engedélyezve lett, ennek ellenére, illetve a third party mobilok miatt letölthető a képfájl is, amit manuálisan telepíthetünk.

Az augusztusban érkező végelges Android P jelen állás szerint, tesztelési szándékkal az alábbi mobilokra telepíthető, amik nem saját Google márkás modellek: Essential Phone, Nokia 7 Plus, OnePlus 6, Oppo R15 Pro, Sony Xperia XZ2, Vivo X21UD, Vivo X21 és Xiaomi Mi Mix 2S.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

6 éve, 4 hónapja és 14 napja

Én biztos megvárnám a véglegest. Nem kockáztatok. mosolygó smiley

válasz erre

technomancer

6 éve, 4 hónapja és 14 napja

Kíváncsi leszek hogy a végleges lista bővül-e még, és ez csak. abéta miatt ennyi telefon vagy tényleg ennyire fog kijönni? meglepett smiley

válasz erre

TEchie

6 éve, 4 hónapja és 14 napja

Még sosem tettem fel preview verziót, de lehet hogy ezt kipróbálom egy régi telómon. mosolygó smiley

válasz erre