A hangya színészével gyarapodott a The Suicide Squad stábja

2019. április 30.
3.1071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Szép lassan formálódik a James Gunn-féle The Suicide Squad, most egy újabb stábtaggal gyarapodott a gárda, ráadásul nem is akárkivel, lévén A hangya egyik színésze igazolt át, hogy az Osztag része legyen.

Talán David Dastmalchian a neve alapján senkinek nem ismerős, azonban ő volt A hangyában Paul Rudd és Michael Pena oldalán az egyik partner, egészen konkrétan az orosz hacker, aki segítette a munkájukat. Sokkal érdekesebb viszont, hogy kit is fog játszani Dastmalchian.

A szóban forgó színész ugyanis egy vadonatúj (legalábbis filmes berkeken belül) karaktert fog szállítani a The Suicide Squadhoz, nevezetesen Polka-Dot Mant, aki a képregényekben Batman egyik ellensége volt. Különlegessége, hogy a ruháján lévő pettyek megannyi titkos cuccot rejtenek, így akár azok át tudnak alakulni számtalan járművé és fegyverré is.

Ha úgy érzed, hogy roppant nagy ostobaság a karakter, akkor jó hírünk van, merthogy a The Hollywood Reporter úgy értesült, hogy a The Suicide Squadban ki fogják emelni, hogy mennyire is béna valójában a figura képessége, így adva az egésznek egy ironikus szájízt, ami mondjuk James Gunntól azért várható is volt.
1 hozzászólás

Levi87

5 éve, 4 hónapja és 23 napja

Kíváncsi leszek, végül milyen lesz ez a film. Ugyanolyan hányattatott sorsú egyelőre mint az elődje.

válasz erre