A hamburgi rendőrség halad a korral, ezért 900 Microsoft Lumia okostelefont vett

2017. március 21.
4.7781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Habár lassacskán az egész szakma eltemeti már a Windows 10 Mobile-t, illetve a hozzá kapcsolódó okostelefonokat, azonban úgy tűnik, hogy vannak olyan szegmensei ennek a világnak, ahová nem jutott még el ennek a népszerűtlenségnek a híre.

Történt ugyanis, hogy a hamburgi rendőrség állítólag 900 darab Microsoft Lumia okostelefont vásárolt - több mint 100 ezer euróért - annak érdekében, hogy a hatóság tagjai az egységes platform segítségével gyorsabban el tudják végezni a papírozási teendőket, és több időt szakíthassanak az érdemi teendőkre.

A készülékek segítségével ugyanis a rendőrök így már mobilról is leadhatják a jelentéseiket, és ha terepen vannak, akkor is könnyen hozzáférhetnek az adatbázishoz, ami ebből a szempontból valóban előnyös választás volt a rendőrség számára.
5 hozzászólás

Biff Tannen

7 éve, 8 hónapja és 9 napja

Nincs itt semmi furcsaság, egyszerűen 10-ed áron vettek telefont, ami minden szükségletekre megoldást nyújt. Aki benyeli, hogy 200 ezreket kell költeni egy telefonra, amivel adatbázis lekerdezest lehet bonyolítani, azt csúnyán átverték. A legjobb példa arra ez a döntés, hogy tökéletesen elvégezhető a legtöbb feladat Windows mobillal is, és igen, nem kell mindenkinek fingós app. Egy költségvetési szerv pedig hivatalból is köteles a legolcsóbb megoldást választani, nem azt, ami a legnépszerűbb, hanem amivel az adott feladat a legolcsóbban elvégezhető. Ennyi a story nagyjából. Nincs a Windows mobillal az ég világon semmi baj. Működik.

válasz erre

Porthos

7 éve, 8 hónapja és 9 napja

Hát ezt még kommentelni sem tudom értelmesen! röhögő smiley

válasz erre

betyár

7 éve, 8 hónapja és 9 napja

Ezek még nem tudják h mit vettek röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 8 hónapja és 9 napja

Leértékelten adták? röhögő smiley Szándék megvolt.

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 8 hónapja és 10 napja

0.01%-ról 0.02%-ra nőttek egy biznisszel! röhögő smiley

válasz erre