A hajlítható mobiltelefonoké a jövő? Ugyan, itt vannak a hajlítható e-book olvasók!

2020. augusztus 10.
3.1071
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A hajlítható mobiltelefonok helyett az új trend a hajlítható e-book olvasók lehetnek? Nem kizárt, tekintve hogy az E Ink Corporation, avagy a legtöbb e-book olvasó készülékhez a digitális papírtechnológiát készítő cég előállt egy újdonsággal.

Egy prototípusról érkezett egy rövidke klip, amin láthatjuk kinyitás közben a kicsikét. Jobb oldalt van öt gomb a vezérléshez, valamint a Wacom technológiát is integrálták, miáltal a jegyzetelés, az egyes részletek kiemelése stylus tollal, valamint a lábjegyzetek készítése lehetővé válik.Azért vannak problémák egyelőre a masinával, hiszen a káva elképesztően nagy jelenleg, bár mivel még csak prototípusról van szó, így ez bőven javulhat a későbbiekben. Másfelől egy túlárazással alaposan ki lehet nyírni a koncepciót, úgyhogy végeredményben minden azon fog múlni, hogy milyen pénzért kínálják a masinériát.
4 hozzászólás

Huginn

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Az ebook-olvasókban pont azt szerettem, hogy csak azt az oldalt jelenítették meg, melyet olvastam, ezáltal kisebb helyet foglaltak és kényelmesebb volt, mint egy hagyományos könyv. Eddig...

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Na ez, ez klassz!

válasz erre

technomancer

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ennek legalább van értelme. Nagyon bejön.

válasz erre

betyár

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Huu egy ilyet elfogadnék. Ez tök jó.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink