Hittérítős videókampányba kezdett a Google az iPhone ellen

2018. november 27.
5.6501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Google és az Apple közt régóta tart a harc, hiszen e két gyártó operációs rendszere uralja a mobil platform piacot, most éppen előbbi kezdett egy új videós kampányba, melyben szeretné rávenni a felhasználókat, hogy váltsanak Pixel 3-ra.

A gyártók közti oda-vissza trollkodás illetve marketing kampányok már évekre nyúlnak vissza, így meghökkentőnek nem neveznénk a mostani esetet sem, ám az hogy három, egyenként több mint 6 perces videó került publikálásra, picit azért fura.

A kampány az Unswitchabl3s nevet viseli és olyan kifogásokat szeretne megcáfolni, mint hogy túl foglaltak vagyunk, már ismerjük és komfortosnak érezzük a mostanit illetve hogy túl komplikált lenne a változás számunkra, akármennyire is tetszik esetleg a Pixel 3 mobil.

Kíváncsian várjuk, hogy az Apple marketingesei mikor lépnek majd erre új kampányokkal, addig is itt vannak az új videók:

Nézd nagyban ezt a videót!






4 hozzászólás

Fikarc

5 éve, 9 hónapja és 16 napja

Szokásos karácsony előtti cicaharc. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 9 hónapja és 16 napja

Ez egy igen fos kampány. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

5 éve, 9 hónapja és 16 napja

Végignéztem mindet, kínszenvedés volt egyébként. röhögő smiley Akit ez meg tud győzni, az nem is akar iPhone-t, ebben biztos vagyok. röhögő smiley

válasz erre

TEchie

5 éve, 9 hónapja és 16 napja

OK, Google. röhögő smiley

válasz erre