A Google Pixel kameráját kaphatja meg a BlackBerry Mercury

2017. január 29.
4.4971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A BlackBerry nagy átalakulásokon ment keresztül az elmúlt években, hiszen egyértelműen megbuktak az okostelefonok piacán, hiába fejlesztettek egyébként nagyon jó rendszert, az Android és az iOS elnyomta őket.

Később ők is beadták a derekukat, piacra dobták az androidos palettájukat, mely szintén nem aratott nagy sikert, így végül a TCL-nek adták át a hardveres divíziót, akik bizony egészen merészen indítanak. Az MWC 2017-en végre teljes pompájában bemutatkozik az érintőképernyőt és hagyományos qwerty billentyűzetet ötvöző Mercury, melyről egy újabb jó hír érkezett.

A készülék ugyanis állítólag a Sony IMX378-as kameraszenzorát kapja meg hátulra, ami 12 megapixeles és 4K videofelvételre is alkalmas. Ez a szenzor leginkább a Google Pixel mobilok kapcsán lehet ismerős, melyet nemrég a legjobb okostelefonos kamerának választottak.

Ez biztatót jel, de ne feledjük, hogy hiába ugyanaz a szenzor, a képminőség még nem biztos, hogy olyan jó lesz. Rengeteg egyéb szenzor, alkatrész és szoftveres fejlesztés felel még a képminőségért, de azért bizakodhatunk, hogy hamarosan egy nagyon komoly BlackBerry kerül az asztalra.
4 hozzászólás

Porthos

7 éve, 9 hónapja és 10 napja

Ha szoftveresen jól megcsinálják, akkor kiváló kamera lehet ez.

válasz erre

Levi87

7 éve, 9 hónapja és 11 napja

Jól hangzik, BB-k nem voltak eddig valami jó kamerával ellátva.

válasz erre

Harder

7 éve, 9 hónapja és 11 napja

Nagyon drukkolok nekik, de sajnos nem sok esélyük van. Megint túlárazott Alcatel lesz semmi más.

válasz erre

Fikarc

7 éve, 9 hónapja és 11 napja

Ez nagyon jól hangzik!

válasz erre