A Google is engedélyezte a Nokia 2.2 vállalati kategóriába való sorolását

2019. augusztus 06.
3.2831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A HMD Global örömmel jelentette be, hogy a Google jóváhagyta a Nokia 2.2-es mobiljának üzleti szegmensbe való sorolását, ezzel pedig ez lett a világ legolcsóbb ilyen céloknak megfelelő eszköze, ráadásul még egyedivé is varázsolhatják a végvezetők.

A Nokai 2.2 tehát bekerült az AER-be (Android Enterprise Recommended) ami azt jelenti, hogy van pár speciális tulajdonság, amivel a vállalati szegmensben dolgozóknak szeretnének kedveskedni.

Itt olyan funkciókra kell gondolni, amit eddig a drágább, prémium modellek esetében láthattunk, mint az arcfeloldás, a Google Lens, a dedikált Google Assistant gomb vagy éppen a mindig aktuális Android rendszer 2 éven keresztül, illetve 3 éven át havi biztonsági frissítések.

Ezek mellett a HMD Global ügyelt arra hogy a külső is prémium érzetet keltsen, így a Nokia 2.2 hátlapja cserélhető, akár egyedi mintázatra is, amin például az adott cég logója szerepel.

A bruttó 42 990 Ft-ról rajtoló mobil gyárilag Android 9-cel érkezik, de a hardver már alig várja, hogy fogadhassa a hamarosan debütáló Android Q-t, a csapat pedig reméli, hogy ez csábító lesz a vállaltoknak is.
1 hozzászólás

betyár

5 éve, 16 napja

43ezer forint ? röhögő smiley azta

válasz erre