A Google egy több mint 800 millió dolláros segélycsomagot jelentett be a koronavírus hatásainak enyhítésére

2020. március 30.
5.3951
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Példaértékű kezdeményezést indított útnak a Google, akik egy óriási pénzösszegről szóló, több mint 800 millió dolláros segélycsomagot jelentettek be annak érdekében, hogy ezzel segítsék meg a maguk módján a koronavírus hatására kialakult gazdasági helyzetet.

Ebből az összegből 250 millió dolláros reklámtámogatást különítettek el kifejezetten az Egészségügyi Világszervezet és több mint 100 kormányzati szerv számára annak érdekében, hogy megfelelő részletekkel tudjanak szolgálni a koronavírus terjedéséről a hiteles tájékoztatás jegyében, de további 20 millió dolláros hirdetési jóváírást különítettek el különféle nem kormányzati szervezeteknek is, hogy ezzel segítsék például a különféle segélyalapok bejelentéseit.

A több mint 800 millió dolláros segélycsomagból jut még 200 millió dolláros befektetési alap az NGO-k, a pénzügyi intézmények megtámogatására, de 340 millió dollár értékű - az év végéig felhasználható - Google Ads-jóváírás vár a kkv-szektor résztvevőinek is abban az esetben, ha aktív fiókokkal rendelkeztek az elmúlt évben.

Mindemellett 20 millió dollár értékben jár Google Cloud-kredit azoknak a tudományos intézményeknek és kutatóknak, akik a koronavírus ellenszerén dolgoznak ezekben a percekben is. A keresőóriás ezen felül a Magic Glove & Safety-vel közösen 2-3 millió védőmaszk legyártásában is segédkezik majd.
3 hozzászólás

Harder

2 hónapja, 1 napja

Ez a minimum ******'>*******, és igazán akkor lenne ez az egész hiteles és önzetlen ha erről még sajtóközleményt sem adtak volna ki...

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 1 napja

Az a minimum hogy ingyen ad ilyenkor felületet, ******'>*******. Milyen képmutató, undorító cég phejjj.

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 1 napja

Azt hittem igazi pénzről van szó, de ezek csak felületek baszki.

válasz erre