A Google egy agresszív YouTube frissítést tesztel

2017. október 12.
3.2371
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A keresőóriás sokszor vezet be olyan újdonságokat, amiknek a többség nem örül, de szerencsére mindig nyitva hagyja a kiskaput, így opcionálisan visszaállhatunk a megszokott változatra, így lesz ezzel a következő YouTube frissítés is, amit már tesztelnek.
 

A következő verzióban már vélhetőleg bevezetésre kerül az az új funkció, amit már javában tesztel a Google, de sokan, vélhetően a gyengébb hardverrel rendelkezők, kevésbé fognak örülni az automatikus videólejátszásnak böngészés közben.

A fenti funkció van jelen pillanatban ellenőrzés és pontosítás alatt áll, de pontosan hogyan is működik? Nos, a terv az, hogy miután megnyitjuk a mobilunkon a YouTube applikációt, a főoldalon megjelenő, ajánlott videók közül mindig az, amelyik épp a kijelző közepén helyezkedik el, automatikusan lejátszásra kerül, szerencsére hanganyag nélkül.

Képlékeny talajra lép ezzel a Google, ugyanis egy ilyen radikális változtatást nem csak nehezen fogad be a többség, de önkényesen adatforgalom és energiafelhasználást is generálnak a felhasználóknak, feltéve, ha a végleges változatban ez sztenderd beállításként szerepel majd.
4 hozzászólás

TEchie

4 hónapja, 2 hete és 4 napja

Engem már régen elvesztett a YouTube, pont az ilyen típusú hülyeségei miatt.

válasz erre

Fikarc

4 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ez az egyik app amit soha nem használok. Úgyhogy azt tesznek amit akarnak, nem érint.

válasz erre

petrovicsz

4 hónapja, 2 hete és 4 napja

Mindenki az ellen küzd hogy ne induljon el a sok ****. Ezek most kezdik le. Mi van ezzel a céggel is...?

válasz erre

CharlieFirpo

4 hónapja, 2 hete és 4 napja

Na ez egy jó nagy butaságnak ígérkezik.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink