A Google Chrome is sötétségbe borulhat

2019. február 05.
5.4001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az elmúlt hónapok egyik legjobb informatikai trendjének túlzás nélkül az elsötétített applikációk megjelenését tekinthetjük, hiszen a hófehér hátterek nemcsak, hogy nem égetik ki végre a szemünket, hanem ezzel a megoldással az okostelefonok aksija is jobban kímélhető.

Az úgynevezett Dark Mode korábban már megérkezett a Youtube-hoz és a Messengerhez is, azonban a legfrissebb hírek szerint a Google Chrome böngésző sem marad ki a sötétedésből, egy a Redditre felkerült képernyőmentés tanúsága szerint ugyanis a böngésző aktuális tesztverziójában már elérhető a sötétítés lehetősége.

Hogy erre a mezei felhasználók mikor keríthetnek majd sort, az egyelőre kérdéses, de mivel az egyik tesztverzióban már felütötte a fejét, nagy valószínűséggel a 73-as vagy a 74-es számú Chrome tartalmazhatja elsőként. Az újítást egyébiránt a Chrome fejlesztőknek szánt Canary változatában találták meg, és mivel eléggé hasonlít az Inkognitó módhoz, egyelőre sokan szkeptikusan fogadták a hírt.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

5 éve, 7 hónapja és 21 napja

Hű de ronda. röhögő smiley

válasz erre

okrosa

5 éve, 7 hónapja és 21 napja

"mivel eléggé hasonlít az Inkognitó módhoz, egyelőre sokan szkeptikusan fogadták a hírt" Ezek után az Inkognitó mód lesz fehér hátterű kacsintó smiley

válasz erre

Levi87

5 éve, 7 hónapja és 21 napja

Remélhetőleg csak a keresőt érinti. Leszedem, megnézem.

válasz erre

Porthos

5 éve, 7 hónapja és 21 napja

Remélem az oldalakat nem teszi inverzzé!

válasz erre