Hasznos funkciókkal bővült a megújult Outlook

2018. május 02.
3.8741
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Talán megirigyelve a Google webes levelezője, a Gmail újdonságait, a Microsoft sem volt rest, hamar publikálták is az első sorban az üzleti életben használt és népszerű Outlook asztali verziójának ráncfelvarrását.

Mindenek előtt kis átfedés az Outlook.com webes levelezővel, hogy az újdonság kapott egy a fizetési határidőkre figyelzmeztető algoritmust, amely vizsgálja a leveleinket csekkek után kutatva, majd pedig ha talál ilyet, automatikusan generál egy naptárbejegyzést emlékeztetővel, és jelez a lejárat előtt.

További újítás a forgalom figyelése. Ez alapesetben egy térkép/navigációs feladat lenne, de a redmondi cég integrálta a rendszerbe, így a naptár bejegyzés alapján megvizsgálja a megbeszélés helyszínéig az közlekedési viszonyokat és ennek függvényében kapjuk az értesítést, mikor ajánlott elindulnunk oda.

Hasonló elv alapján a támogatott régióban illetve cégek esetén a meeting termeknél is tud ajánlásokat tenni, hogy az adott időpontban melyik amelyik szabad, így könnyítve a tervezésünket.

A teljes release notes ide kattintva érhető el.
3 hozzászólás

Porthos

9 hónapja, 6 napja

Kár hogy nem használom, ezért ebből semmit nem fogok megérezni. De van ami jó ötlet.

válasz erre

Levi87

9 hónapja, 1 hete

Hmmm ügyes. Ez a csekkbefizetés főleg. Kíváncsi leszek mennyire működik, nekem outlookos címemre jönnek pont az ilyen számlák.

válasz erre

Kisfaludy82

9 hónapja, 1 hete

Ezek jó funkciók. De tényleg.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink