A Gartner jelentése szerint 20 százalékkal estek vissza az első negyedévben a telefoneladások

2020. június 02.
6.3031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár alaposan megkésve ugyan, de a Gartner legfrissebb iparági jelentéséből megtudtuk, hogy a koronavírus hatására számításaik szerint 20 százalékkal estek vissza az első negyedévben a telefoneladások.

Hogy egészen pontosak legyünk, a Gartner összesen 20,2 százalékos csökkenést prognosztizált 2019 első negyedévéhez viszonyítva, és miközben az Apple eladásai állítólag alig csökkentek, az Oppo, a Samsung, valamint a Huawei könyvelhették el a legjelentősebb bukást, és csak egyetlen márka volt, akik növekedést tudtak produkálni, történetesen a Xiaomi, akik az előző évhez mérten 1,4 százalékkal növelték eladásaikat.

A konkrét számok tükrében a Samsung 55 millió készüléket adott el - szemben a tavalyi 71 millióval -, és míg a Huawei mérlege 42 millió volt - a tavalyi 58 millióhoz mérten -, addig az Apple 40 milliónál állapodott meg, ami csak 4 millióval kevesebb, mint 2019 első negyedévében.
megtudtuk, hogy a koronavírus hatására számításaik szerint 20 százalékkal estek vissza az első negyedévben a telefoneladások.'>
2 hozzászólás

Mordorer

4 éve, 1 hónapja és 24 napja

Nem olyan nagy a visszaesés, én sokkal durvábbat vártam.

válasz erre

betyár

4 éve, 1 hónapja és 24 napja

Sok helyen jöttek ezek a számok. Reális.

válasz erre