A FOX újoncai (2014/15, dráma) ? Gracepoint

2014. június 04.
4871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
 

Különleges hangulatú dráma sorozat az angol Broadchurch alapján, a Broadchurch alkotójától, a Broadchurch egyik főszereplőjének főszereplésével.

 

  

Sztori: Egy kisfiút holtan találnak az idilli tengerparton, nagyszabású rendőrségi nyomozás veszi kezdetét egy kis Kaliforniai városkában, ahol a tragédia történt.
 

Hamarosan kiderül, hogy gyilkosságról van szó, amely nem csupán a család életét teszi tönkre, hanem a kisváros mindennapjait, és lakóinak életét is fenekestül felforgatja.

10 részes minisorozat a Broadchurch című, angol eredeti alapján ? azonban új karakterekkel, és új történetvezetéssel.

Az eredeti alkotás megrendítő, szociográfiára hasonlító, mély és magával ragadó dráma volt, amely gyakorlatilag bemutatta, hogyan hat a kisfiú halála a közösségre és egyénekre egyaránt. Meglátjuk, sikerül-e az amerikai verziónak elődje nyomdokaiba lépni.

 

Főbb szerepekben: David Tennant (Broadchurch, Ki vagy, doki?), Anna Gunn (Totál szívás), Josh Hamilton (Amerikai Horror Sztori), Nikolas Filipovic (Éghasadás), Michael Pena (Gengszterosztag), Nick Nolte (Befutó), Virginia Kull (Gengszterkorzó), Kendrick Sampson (Vámpírnaplók), Sarah-Jane Potts (Baleseti sebészet, Felicity), Jacki Weaver (Napos oldal)

 

http://www.youtube.com/watch?v=s9IWvbbZPZc

 

Premier: 2014, ősz

 

 
nincs még hozzászólás