A fidget spinner már a múlté! Itt a Pop It Pal, a pattinyomkodó párna!

2018. február 09.
3.5441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az utóbbi időben a fidget spinnerek elképesztő népszerűséggel terjedtek el az egész világon, azonban a stresszcsökkentésre kitalált trendi találmány, mely minden geek zsebében ott lapult, lassacskán elmaradozik az emberek zsebéből, ha elindulnak valahová.

Aggodalomra azonban semmi ok, egy amerikai testvérpár ugyanis most bemutatta a Pop It Palt, az új stresszcsökkentő megoldást, amit már most a fidget spinnerek utódjának, a következő nagy trendnek tekintenek, ez pedig nem véletlen, hiszen a pattinyomkodó párna tinédzserkorunk második legkedvesebb elfoglaltságát idézi vissza.

Ez nem más, mint a pattanások nyomkodása, ezáltal a Pop It Pal konkrétan egy darab szilikon, melyen 15 kinyomható pattanás található, és nyomkodásra természetesen sárgás genny tör elő mindegyik lyukból.

A termék kitalálói szerint találmányuk elképesztő mértékben képes oldani a stresszt, és ezért cserébe ők nem is kérnek sokat, mintegy 20 dollárért ugyanis bárki megveheti magának a kis párnát a hivatalos honlapról, sőt 6 dollárért még utántöltőt is kap hozzá.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Kisfaludy82

2 éve, 10 hónapja és 1 napja

Jááááááááj, ez kinyírt!

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 10 hónapja és 1 napja

Azt hiszem, mára ki is kapcsolhatjuk a zinternettet.

válasz erre

TEchie

2 éve, 10 hónapja és 1 napja

Ez de beteg.

válasz erre