A felhasználóknál a Galaxy S8 nyert

2017. október 17.
2.8871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A tavalyi fiaskót követően, a Samsung idén kimaxolja a piacot, ugyanis a Note 8 is egyre népszerűbb, de az év korábbi szkaszában debütált Galaxy S8 mindent visz a felhasználóknál, még Amerikában is.

Az interneten nyilvánosan elérhető értékelések és kommentek alapján kiejelenthető, hogy a Samsung Galaxy S8 messze a legnépszerűbb okostelefon jelenleg a piacon, a felhasználói visszajelzések alapján még a néhány héttel ezelőtt bemutatott, és frissnek számító iPhone 8 és 8 Plus sem tudja felvenni a versenyt a koreai vállalat eszközével.

A teljes sztorihoz az is hozzátartozik, hogy az Apple mobiljai még a dobogóra sem fértek fel, hiszen a Galaxy S8 mögött az S8+ valamint a 2016-ban megjelent S7 áll, majd csak ezeket követi a két említett almás mobil.

Tény, hogy a felhasználók nem repestek már bemutatáskor sem az iPhone 8-ért, főleg mivel bemutatásra került az iPhone X is, amely november 3-tól kezd el beszivárogni a mindennapokba, így kiváncsian várjuk, hogy miképp alakul majd a népszerűségi lista néhány héttel esetleg hónappal később.
3 hozzászólás

Harder

7 éve, 1 napja

Hát azért ezt az egészet én erősen megkérdőjelezem... mosolygó smiley

válasz erre

Porthos

7 éve, 1 napja

Én inkább panaszokról hallok. De abból sokat. Nem megérkező SMS-ek, nem kicsengő telefonok.. Van ott baj bőven.

válasz erre

VDemon

7 éve, 1 napja

Aki megvette az nyilván nem fogja fikázni röhögő smiley, a többiek meg csak ácsingóznak sokan. Nekem van ismerősöm aki volt olyan hülye hogy megvette és sír mert még megfogni sem lehet rendesen.

válasz erre