A Fehér Házba vonultak a közösségi médiák képviselői, hogy a lövöldözések megelőzéséről tárgyaljanak

2019. augusztus 10.
4.0681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A The Washington Post dobta be az infót újonnan, miszerint tegnap a Fehér Házban találkozott Amerika vezetősége és a közösségi médiák képviselői, hogy a Trump által nemrégiben elhintett részletekről diskuráljanak.

Trump ugyanis a két amerikai lövöldözés nyomán megemlítette, hogy a közösségi médiáknak ki kell fejleszteniük olyan eszközöket, amik által észlelni tudják a terrorcselekményre készülőket. A Facebook, a Twitter, a Google, a Microsoft és az Amazon azt az utasítást kapta, hogy az elkövetkezendő hetekben tegyenek javaslatokat ennek megoldására.

Természetesen fotókon, videókon és bejegyzéseken át szeretnék, ha időben észre tudnák venni egy-egy potenciális elkövető szándékát. Vélhetően a következő hetekben további infókat fogunk hallani a javaslatokról, addig is azonban reménykedünk, hogy nem fordul elő ismét egy terrorcselekmény.
találkozott Amerika vezetősége és a közösségi médiák képviselői, hogy a Trump által nemrégiben elhintett részletekről diskuráljanak.'>
4 hozzászólás

CharlieFirpo

5 éve, 1 hónapja és 5 napja

Olyan nagy csodát egyik fél sem várhat. Az elvárás amit Trump támaszt, betarthatatlan, de tény hogy sokkal jobban is dolgozhatnának az ügyön a Facebook és társai.

válasz erre

Gólem

5 éve, 1 hónapja és 5 napja

Nem hiszem hogy sokat tudnának tenni, az az igazság. Nincs rendszer ami képes kiszűrni egy ilyen dolgot.

válasz erre

login_password

5 éve, 1 hónapja és 5 napja

Azért nem lehet mindent megelőzni a közösségi médiával.

válasz erre

rDAVE

5 éve, 1 hónapja és 5 napja

Jah, mert általában rohadtul aktívak a közösségi médiában azok, akik véletlenszerűen lövöldöznek. Az ilyen esetekben általában semmi előjele nincs, csak egyszerűen eldurran az agyuk. A "valódi" terroristák meg igyekeznek minél szokatlanabb helyen írogatni egymásnak, mint máskor a Playstation rendszerén. Persze attól még ajánlott figyelni ezeket a médiákat, de ezt eddig is csinálták... Pont olyan terelésnek hangzik ez a behívás, mint a játékok hibáztatása. A golyóálló iskolatáskát meg úgy veszik a szülők, mintha természetes lenne.

válasz erre