A Fedora 25 is csatlakozott a Linux AIO projekthez

2017. január 26.
3.1711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Újabb népszerű disztribúcióra csapott le a Linux AIO csapata, hiszen a Fedora legfrissebb verziója, a Fedora 25 különböző változatait integrálták egyetlen lemezképbe.

Az új családtag az idei évben már a negyedik, tehát összességében elmondható, hogy 2017-ben hetente egy újabb disztribúció szerteágazó variánsait sikerült egy csokorba gyűjteni, nagy örömünkre. A Fedorát megelőzően az Ubuntu 16.10, az Ubuntu 14.04.05 és a Linux Ubuntu Mixture ISO-k készültek el.

Ha valaki esetleg még nem ismerné a projektet, akkor röviden pár szó róluk. A Linux AIO csapata a népszerű disztribúciók, szintén népszerű asztali környezeteinek verzióit integrálja egyetlen boot-olható lemezképbe, így a telepítés vagy esetleg a kipróbálás sokkal egyszerűbb hiszen elegendő egyetlen média ehhez.

A Linux AIO Fedora 25 Edition 32 és 64 bites verzióban is elérhető, és a különböző asztali környezetekre optimalizált verzióit érintetlenül helyezték el egy közös konténerben. A munka gyümölcse a Gnome Workstation, a KDE, a Cinnamon, a MATE, az XFCE és az LX DE lett egyetlen ISO-ban.
1 hozzászólás

VDemon

1 éve, 6 hónapja és 5 napja

Régen a kedvencem volt, de manapság nekem Ubuntu van.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink