A februári javítócsomagban foglalkozik a Google a Pixel 4A 5G kijelzőproblémájával

2021. január 16.
33.3431
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Google jelezte a fogyasztók irányába, hogy tisztában vannak a Pixel 4A 5G érintőképernyőkkel kapcsolatos, utóbbi időben felmerült problémával, és a februári biztonsági frissítésben foglalkozni fognak ezzel a kérdéssel.
Advertisement

Egyes eszközök ugyanis nem reagálnak következetesen a képernyő alsó részén történő koppintásokra, ami különösen azokat az embereket érinti, akik a háromgombos navigációt részesítik előnyben a "swipe-olások", azaz a suhintások helyett. A mobil tulajdonosai azt tapasztalják, hogy a decemberi biztonsági javítás kiadása után növekedett meg ennek a problémának a jelenléte.

A Google válasza egy Pixel támogatási fórumbejegyzésben bukkant fel, amelyet nemrégiben frissítettek a februári javítás időzítésével. Addig is a Google azt tanácsolja a felhasználóknak, hogy a navigációs vezérlők megérintésével kapcsolatos konkrét utasításokkal oldják meg a problémát:

Egyrészt amikor megérinti a felhasználó az ikonokat a képernyő szélén, koppintson a gomb közepére vagy a gomb / ikon oldalára, amely a legtávolabb van a kijelző szélétől. Másrészt mikor megérinti az ikonokat, beleértve a navigációs gombokat a képernyő alján, használja inkább az ujja vagy hüvelykujja hegyét, merthogy ez segíthet javítani az érintésfelismerést.
Advertisement
3 hozzászólás

petrovicsz

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ráérnek arra, úgysem adtak el sokat belőle.

válasz erre

TEchie

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Igazuk van, minek is kapkodjanak...

válasz erre

inkognito

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Ezt előbb kellett volna javítani.

válasz erre
Advertisement

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink