A Facebookon nemsokára megszűnnek a podcastek

2022. május 03.
46.8141
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
A Meta szeretné megújítani a Facebook felületének a szolgáltatási lehetőségeit, ennek folyományaként a podcastek fognak eltűnni és ezzel újra lesz gondolva a az egész hangalapú szolgáltatás is.
 

Az eddigi podcast készítők már most sem tudnak feltölteni új részeket, a cég terve pedig az, hogy június elejétől már semmilyen formában nem lehetne ilyen tartalmakat közzétenni a közösségi felületen. A változásokról a Bloomberg írt bővebben. A mostani bejelentés csak egy kisebb szelete annak az átrendeződésnek, amit a Meta csapata a Facebook-nál szeretne bevezetni, ezt pedig az elmúlt évek tanulságai alapján eszközölnék.

A Soundbites és a központi audió hub el fog tűnni és a Live Audio Rooms pedig a Facebook Live formátumba fog beleolvadni. A megszűnés híre azért is érdekes, mert az elmúlt években az audiópiac és a podcastek világa nagyon is felfutóban vannak .

Az újításban az is benne van, hogy a metaverzum erősítésével sokkal inkább más irányba szeretne menni a vállalat, erősíteni például a Reels-ek jelenlétét, hogy felvegyék a versenyt az Instagram és a TikTok hódításával.
4 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ahhha ezek szerint volt ilyen is. Sosem láttam.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja,

Soha nem is hallottam róla hogy lenne.

válasz erre

techiii

2 hónapja,

Nem is ott szokott az ember ilyet hallgatni.

válasz erre

TEchie

2 hónapja,

Gondolom mert olyan rohadt ismert funkció volt, mehetett mint állat!

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink