A Facebook továbbra sem szándékozik szembeszállni Trumppal

2020. május 30.
6.1471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Miután a Twitter kétszer is megjelölte Donald Trump amerikai elnök bejegyzéseit, joggal merült fel a kérdés, hogy vajon a Facebooktól is várhatunk-e hasonló tökösséget, azonban Mark Zuckerberg biztosított róla mindenkit, hogy nem igazán.
Advertisement

Zuckerberg hangsúlyozta, hogy amennyiben nem követ el Trump konkrétan irányelvsértést, amivel veszélybe sodorja az előírásaikat, addig nincs miért lépniük. Különösen figyelték a Minneapolis-i lövöldözésekhez kapcsolódó posztjait, amik sokaknál kiverték a biztosítékot, de a Facebook úgy véli, hogy igenis tudnia kell az embereknek, hogy a kormány fegyveres erőket küld a zavargások helyszínére.

Továbbá azzal is példálózott emberünk, hogy Trump a Twitteres eset során is kiemelte, hogy ő nem fenyegetőzött, szimplán jelezte, hogy erőszakhoz vezethet a folyamatos zsákmányolás, és Zuckerberg szerint ez nem sérti az ő irányelveiket.

This has been an incredibly tough week after a string of tough weeks. The killing of George Floyd showed yet again that...

Közzétette: Mark Zuckerberg2020. május 29., péntek
bejegyzéseit, joggal merült fel a kérdés, hogy vajon a Facebooktól is várhatunk-e hasonló tökösséget, azonban Mark Zuckerberg biztosított róla mindenkit, hogy nem igazán.'>
3 hozzászólás

CharlieFirpo

4 éve, 1 hónapja és 16 napja

Nem mernek vele szembemenni. Inkább le****ják az elveket.

válasz erre

Fikarc

4 éve, 1 hónapja és 16 napja

Rohadtul arra hajlik ez a banda amerre éppen a jó szél fúj. Egyáltalán nincs egyenlő bánásmód náluk. Vicc az egész, egy kabaré. Pont mint Trump.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 1 hónapja és 16 napja

Be****i majom.

válasz erre