A Facebook segíthet a jövőben ingyen WiFi-t találni

2016. november 23.
4.4121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Hamarosan egy újabb hasznos funkció kerülhet be a Facebook alkalmazásba, amely a The Next Web információi szerint abban nyújthat nekünk segítséget, hogy ingyenes WiFi hálózatot találjunk az aktuális tartózkodási helyünk közelében.

A legfrissebb tech hírek szerint a Facebook az iPhone-okra letölthető Facebook applikáció tesztverziójában tette elérhetővé a Find WiFi névre keresztelt opciót, aminek a lényege az, hogy a felhasználók listázhatják maguknak a környékükön lévő legközelebbi ingyenes WiFi pontokat.

Az új opció előzménye az, hogy a Facebook nemrégiben arra kérte a legtöbb oldal adminisztrátorát, hogy jelezzék feléjük azt, hogy tudnak-e ingyenes internetet biztosítani a felhasználók számára vagy sem, mert amennyiben igen, akkor felkerülhetnek arra a térképes listára, ahol a jövőben az emberek könnyedén megtalálhatják az ingyenes WiFi pontokat.

A lap által nyilvánosságra hozott képernyőmentés alapján látható, hogy a pontok térképes listázása mellett a cégnév és a nyitvatartási idő egyaránt listázásra kerül, így a jövőben sokkal könnyebben juthatnánk majd ezáltal interneteléréshez. A kérdés csak az, hogy a Facebook mikor élesíti a lehetőséget!

A Facebook segíthet a jövőben ingyen WiFi-t találni - 2. kép

2 hozzászólás

Fikarc

7 éve, 11 hónapja és 21 napja

Nem rossz, nem rossz. Értelmes fejlesztés.

válasz erre

petrovicsz

7 éve, 11 hónapja és 22 napja

Végre valami hasznos fb opció.

válasz erre