A Facebook máris lecsapott a fiatalok között óriási sikert aratott tbh applikációra

2017. október 18.
2.7291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Alig pár hét alatt több mint 5 millió fiatal csatlakozott az utóbbi évek egyik legkülönlegesebb mobilos alkalmazásához, amit a nagy sikerre való tekintettel egy nagyhal rögtön bekebelezett, lévén a Facebook azonnal rátette a mancsát.
Advertisement

A tbh névre keresztelt applikáció lényege, hogy a fiatalok csak és kizárólag pozitív élményekkel tudjanak beszélgetni egymással és egymásról egy olyan kérdezz-felelek alapú környezetben, ahol nem kaphat helyet az online zaklatás.

Az alkalmazás segítségével ugyanis csak és kizárólag jó indulatú kérdéseket tehetnek fel egymásnak a felhasználók, ezáltal az előre megadott kérdésekhez ismerősöket adhatunk meg - akár anonim módon is -, de mellette megfelelő engedélyezés esetén akár chatelhetnek is egymással, ami rengeteg fiatalnak segített kezelni már most szociális problémáját és depresszióját.

Miután pedig a Facebook annak idején lemaradt egy hasonló sikersztoriról - igen, a Snapchatről van szó -, Mark Zuckerberg egy percig sem várt az app felvásárlásával, sőt készítőik már a közösségi oldal főhadiszállásán dolgoznak tovább a programon.
4 hozzászólás

marco

6 éve, 11 hónapja és 19 napja

rDAVE írta:
RIP.
Ennyi. röhögő smiley

válasz erre

zender

6 éve, 11 hónapja és 19 napja

Facebook stratégia: lopunk vagy veszünk. Önálló gondolat nulla.

válasz erre

Porthos

6 éve, 11 hónapja és 19 napja

Ennek mi az értelme? meglepett smiley

válasz erre

rDAVE

6 éve, 11 hónapja és 19 napja

RIP.

válasz erre