A Facebook Lite előbb megkapja a sötét módot, mint a főapplikáció

2020. február 15.
5.7341
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ha esetleg a fő Facebook applikációra várod a sötét mód funkciót, akkor talán érdemes lehet ideiglenesen a Facebook Lite-ra váltanod, hiszen előbb kapja meg utóbbi a kérdéses megjelenítési módot.

Az AndroidPolice értesülései szerint bizonyos régiókban már felbukkant a Facebook Lite sötét módja, amit roppant könnyű megtalálni, hiszen a beállítások menüponton belül kapásból ott szemez velünk a kapcsoló. Nem teljes értékű, abszolút fekete sötét módról beszélünk, hanem inkább sötétszürkéről, de igazából ez részletkérdés.

Ha esetleg már nálad is felbukkan a kérdéses applikációban, akkor ne lepődj meg, hiszen nagy valószínűséggel jelen pillanatban zajlik a funkció globális kigördítése, bár az is lehet, hogy csak tesztjelleggel, limitált számú felhasználónak tették elérhetővé. Ami pedig a fő Facebook appot illeti - várjuk oda is az újdonságot!
5 hozzászólás

inkognito

5 hónapja, 2 napja

Valamin tesztelni kell és erre a lite a legjobb.

válasz erre

rDAVE

5 hónapja, 2 napja

Értem én, hogy lájt, de hihetetlenül sokat késik egy-egy funkció és van amelyiket nem szabadna késleltetni, mert így mást látsz a lite verzióban, mint bárhol máshol. Pl, hogy nem látod, ha valakinek válaszolnak, ez zavaró, főleg egy csoportos beszélgetésben. De a sötét funkció az kell b+...

válasz erre

Kisfaludy82

5 hónapja, 2 napja

Elképesztően fontos funkció!

válasz erre

Levi87

5 hónapja, 3 napja

Sosem mozgatott ez a sötét mód dolog...

válasz erre

Porthos

5 hónapja, 3 napja

Egyszerűbb lesz ott kipróbálni, gondolom.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink