A Facebook lecsapott az iráni hackerekre, akik kémkedni próbáltak az USA-ban és Európában

2021. július 15.
70.2981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Facebook csütörtökön közölte egy bejegyzésben, hogy megzavarta Iránban a hackerek azon csoportját, amely elsősorban katonai, védelmi és repülőgépipari vállalatokat célzott meg az Egyesült Államokban.

A Tortoishell néven ismert csoport különböző taktikákat alkalmazott, többek között hamis munkaerő-toborzó oldalakat hozott létre annak érdekében, hogy áldozataikat kémprogramokkal fertőzze meg a kémkedés érdekében - közölte a Facebook.

A hackerek az Egyesült Királyságban és Európában is megcélozták az embereket, valamint a társaság szerint a hackerek megpróbálták más webhelyekre, emailekre vagy üzenetküldő szolgáltatásokra irányítani az embereket.

Hamis személyazonosságok felhasználásával a hackerek a védelmi és repülőgépipari vállalatok toborzóiként és alkalmazottjaiként állítottak be magukat. Azt is állították, hogy más iparágakban dolgoznak, például az orvostudományban, az újságírásban és a légitársaságokban.
bejegyzésben, hogy megzavarta Iránban a hackerek azon csoportját, amely elsősorban katonai, védelmi és repülőgépipari vállalatokat célzott meg az Egyesült Államokban.'>
4 hozzászólás

login_password

2 éve, 11 hónapja és 6 napja

Végre valamit csináltak.

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 11 hónapja és 6 napja

Na végre valamit nem basznak el? meglepett smiley

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 11 hónapja és 6 napja

Jujj de kemények. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

2 éve, 11 hónapja és 6 napja

Milyen büszkék lehetnek magukra.

válasz erre