A Facebook is segít az 5G-s adótornyok felgyújtása elleni harcban

2020. április 09.
5.9421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Hihetetlen őrültségeket hozott ki néhány brit aktivistából a koronavírus-járvány, lévén részben ennek, részben az 5G hálózatok nem bizonyított hatásainak érdekében több adótornyot is felgyújtottak az Egyesült Királyságban, de mindennapossá vált a technológia bővítésén dolgozók zaklatása is.

Mivel a helyzet egyre súlyosabbá vált, ezért a brit szolgáltatók és a Youtube fellépése után most a Facebook is úgy döntött, hogy agresszív lépéseket tesz annak érdekében, hogy a jövőben minden olyan tartalmat eltávolítsanak a közösségi oldalról, mely valamilyen formában összefüggést von a koronavírus és az 5G között.

A Facebook aktuális intézkedésében bejelentette, hogy tovább szigorítanak a koronavírus kapcsán folyamatosan megjelenő álhírek ellen is, ezáltal minden olyan információt kivesznek a hírfolyamból, melyek valótlan kezeléseket vagy ellenszereket hirdetnek a vírusról.
4 hozzászólás

Levi87

4 éve, 4 hónapja és 15 napja

És ezt megint mégis ki fogja ellenőrizni? röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 4 hónapja és 15 napja

Ideje lenne egyéb dolgokban is komolyan lépnie a facebooknak. Például kéne néhány programozó, aki ért is a webfejlesztéshez. röhögő smiley

válasz erre

zender

4 éve, 4 hónapja és 15 napja

Az a gond hogy teli van téveszmével az egész net. És valójában senki nem tudja mit okoznak ezek a sugarak, a mobilról is állították, rákot okoz, mégsem lett semmi ilyen hatása...

válasz erre

techiii

4 éve, 4 hónapja és 15 napja

Jobban kellene tájékoztatni az embereket ezzel kapcsolatban.

válasz erre