A Facebook is letiltotta applikációjáról a Huaweit

2019. június 10.
2.5701
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Tovább fokozódik a Huawei drámája, lévén a Google után egy újabb amerikai gigavállalat, a Facebook is megálljt parancsolt a gyártónak, a Reuters információi szerint ugyanis a közösségi oldal applikációit többé nem telepíthetik előre a kínaiak eszközeire.

A lap úgy tudja, hogy a már meglévő Huawei-tulajdonosokat nem érinti a mostani határozat, azonban aki a jövőben szeretne ilyen típusú eszközt vásárolni magának, az már nem találhatja meg rajta előre feltelepítve a Facebook, a WhatsApp és az Instagram applikációit.

Ez azért különösen kellemetlen, mert bár ezeknek az appoknak az utólagos telepítését senki sem tilthatja meg az embereknek, csakhogy miután a Google Play áruház is le lett tiltva a készülékekről, ezért gyakorlatilag esélytelen lesz, hogy a felhasználók bárhonnan beszerezzék ezeket a programokat.
5 hozzászólás

regedit

1 éve, 12 napja

Én a fb app létjogosultságát sem értem. Az mbasic.facebook.com oldal sokéves böngészőkben is tökéletesen működik. Nehezen értem, miért nem lehet beérni ezzel...

válasz erre

Nexus

1 éve, 13 napja

Az a szomorú, hogy ez baj. Tényleg irreális elvárás, ha nem raknak eléd mindent, és neked kell letölteni egy áruházból?
1. Kereső: Amazon AppStore
2. Letölti, telepíti.
3. Telepít amit akar onnan.
Csak tapicskolni kell a telefont!
Szánalmas! Mintha egy felnőtt ember azért reklamálna, mert nem vágták fel neki a húst falatnyi darabokra, az étteremben.

válasz erre

TEchie

1 éve, 13 napja

Majd leszedik utólag.

válasz erre

inkognito

1 éve, 13 napja

Na ez már komoly dolog.

válasz erre

techiii

1 éve, 13 napja

az nem semmi.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink