A Facebook idén 10 milliárd dollárt akar befektetni a metaverzum részlegébe

2021. október 27.
81.4251
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Facebook azt tervezi, hogy idén legalább 10 milliárd dollárt költ a Facebook Reality Labs-re, a metaverzum részlegére, amelynek feladata az AR és VR hardver, szoftver és tartalom létrehozása.
 

A vállalat a harmadik negyedéves eredményközleményében ma délután írta, hogy elkötelezettek eme hosszú távú vízió megvalósítása mellett, és várhatóan a következő években növelni fogják a befektetéseiket. A Facebook úgy látja, hogy az AR és a VR az online közösségi élmények következő generációjának központi eleme.

Ma a Facebook közölte, hogy elkezd kifejezetten a Reality Labs szegmensének eredményeit jelenteni, míg a Facebook fő hirdetési üzletágát - amely csak az elmúlt negyedévben 28 milliárd dollárt tett ki - egy másik égisz alatt fogja jelenteni.
6 hozzászólás

techiii

1 hónapja, 1 hete

Az brutál pénz.

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 1 hete

Nem láttam még egyetlen olyan dolgot sem, amit a FB maga csinált volna, vagy lopott, vagy vett működő ötleteket, dolgokat. Így ezt a pénzt nem tudom hogy számolták ki, és el sem tudom képzelni, hogy ténylegesen lenne náluk egyetlen ember aki ehhez bármit is konyítana.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 1 hete

Nem tudom, lesz e addig még létjogosultsága ennek a VR dolognak... 3D is kihalt egy év alatt.

válasz erre

Harder

1 hónapja, 1 hete

Nem tudom akkor amikor ezzel végeznek milyen világot fogunk élni, de olyan nagy ívben gondolkodnak és olyan grandiózus dolgokról beszélnek hogy érdekel, mi lesz belőle.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete

OMG.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 1 hete

Komoly hogy egy komplett nagy metaverzumot terveznek ennyiből, a whatsappért meg ennek a dupláját fizette ki évekkel ezelőtt

válasz erre