A Facebook azt mondta neki, idén megházasodik, ő pedig rögtön nekiállt esküvőt szervezni

2019. március 20.
3.0931
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Továbbra sem az Isten állatkertjével, hanem az alacsony kerítéssel vannak a gondok a világon, amit mi sem bizonyít jobban más, mint annak a brit nőnek az esete, aki még az év elején kitöltött egy tesztet a Facebookon, és úgy vélte, ettől megváltozik az élete.

A brit bulvármagazinok által felkapott sztori szerint a névtelenségbe burkolózó nőnek egy Facebook-teszt azt mondta, hogy idén megházasodik majd, amit ő annyira komolyan vett, hogy titokban elkezdte szervezni a nagy eseményt, noha ezzel akadt egy kis probléma.

Történetesen az, hogy bár a nőnek volt párkapcsolata, azonban nem jártak jegyben, hovatovább a férfi semmit sem tudott arról, hogy mit tervez a barátnője. A túlbuzgó nőt azonban ez nem érdekelte, hiszen ha a Facebook azt mondta, akkor az úgy is lesz, és a háttérben már lefoglalta a helyszínt, sőt az időpontot is kiválasztotta, azonban ismerősei letörték a szarvát.

Amikor ugyanis a nő létrehozta az eseményt, nagyon sokan letámadták azzal kapcsolatban, hogy ez a dolog mindig két ember döntése, és hogy illendő lenne a párjával is egyeztetni a dolgot, mert még a lánykérés sem történt meg. Ezután a nő törölte az eseményt, de hogy letett-e szándékáról, az nem derült ki pontosan.

A Facebook azt mondta neki, idén megházasodik, ő pedig rögtön nekiállt esküvőt szervezni - 2. kép

3 hozzászólás

Kisfaludy82

4 hónapja, 5 napja

Mekkora idióta!

válasz erre

zender

4 hónapja, 5 napja

Ez de ***** beteg sztori!

válasz erre

betyár

4 hónapja, 5 napja

Neee ez most komoly?! Ennyire buta az ember?!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink