A dupla hátsó kamera előnyeiről értekezik a Samsung

2017. augusztus 01.
3.6681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Samsung háza táján már nagy a készülődés, hiszen néhány héten belül bemutatkozik a Galaxy Note 8, mely nem csak a Note szériával szemben támasztott magas elvárásoknak kell hogy megfeleljen, hanem feledtetnie is kell az előd hatalmas égését.

Ezt a minden eddiginél nagyobb és szebb kijelző és a körülötte igencsak megfogyatkozó káva mellett a brutális hardver és a hátsó kamerák garantálhatják. Utóbbi esetében nem véletlen a többesszám, hiszen az egyre több kiszivárgott infó és kép után jóformán házon belül is megerősítették az információt.

A Samsung ugyanis nemrég közzétett egy igencsak részletes tájékoztatót az új kamerarendszerükről, mely tökéletesen illik arra, amelynek debütálását a Note 8-ban vártuk eddig. A dupla hátsó kamera nem csak nappal és este biztosít majd jobb képminőséget és különleges portré módot, hanem a 3-szoros nagyításról is részletesen írnak.
3 hozzászólás

TEchie

7 éve, 4 hónapja és 8 napja

Érdekes hogy pont ők csinálnak egy olyan oldalt ahol osztják az észt a dupla kameráról és évek óta nem tudják meglépni! röhögő smiley

válasz erre

Levi87

7 éve, 4 hónapja és 8 napja

Kíváncsi leszek hogy csalódás lesz-e vagy sem.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 4 hónapja és 8 napja

Feltalálta a spanyolviaszt a Samsung! röhögő smiley

válasz erre