A Dűne rendezője is megkritizálta a döntést, hogy első napon HBO Maxra kerüljenek az új filmek

2020. december 11.
33.2011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Christopher Nolan pár nappal ezelőtt már elég markánsan odaszólt az HBO Maxnak, hiszen a legrosszabb streaming szolgáltatónak titulálta a platformot, most azonban a sorba beállt Denis Villeneuve is, a Dűne direktora.

Villeneuve szerint az HBO ezzel a döntésével eltérítette a filmtörténet egyik legtekintélyesebb és legfontosabb stúdióját. A mozit és a közönséget egyáltalán nem szeretik véleménye szerint, ugyanis úgy gondolja, hogy mindez mindössze egy gigastúdió túléléséről szól.

Villeneuve arra is figyelmeztet, hogy az olyan streaming szolgáltatások, mint az HBO Max, nem képesek fenntartani a filmipart úgy, mint ahogyan az COVID-19 előtt volt, és hogy a Dűne HBO Max-en való megjelenésére vonatkozó döntés pusztító hatású lesz.
odaszólt az HBO Maxnak, hiszen a legrosszabb streaming szolgáltatónak titulálta a platformot, most azonban a sorba beállt Denis Villeneuve is, a Dűne direktora.'>
3 hozzászólás

Mordorer

3 éve, 6 hónapja és 27 napja

Ez csak ilyen büszkeség dolog szerintem, nagy vásznon szeretnék látni a filmjüket...

válasz erre

Levi87

3 éve, 6 hónapja és 27 napja

Elhiszem hogy nem tetszik nekik a dolog, de el kell fogadni, hogy változik a világ. Én sem szeretek moziba járni, inkább otthon fizetek ki mondjuk félárat.

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 6 hónapja és 27 napja

De hát ha nincs mozi, mi a francot csináljanak? röhögő smiley Egyszer csak meg kéne nézni, nem?

válasz erre