A Disney sem akarja megvenni a Twittert!

2016. október 07.
1.4491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Elég komoly dilemma kezd kialakulni a Twitter körül, hiszen a legutolsó potenciális vevőjelölt is visszalépett, így felmerült a lehetősége annak, hogy a szakadék szélére került cégóriást már senki sem menti meg a lezuhanástól.

Miután ugyanis az Apple, valamint a Google is visszalépett a Twitter felvásárlásától - amivel még tovább zuhant a vállalat értéke -, már mindenki készpénznek vette, hogy a Disney tesz ajánlatot a mikroblogos közösségi oldal számára, azonban néhány órával ezelőtt a cégóriáshoz közeli forrásokból kiszivárgott, hogy Miki egérék sem akarják maguknak a Twittert.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy senki sem szeretne felszállni a süllyedő hajóra és beindítani a szivattyúkat, amivel a Twitter lassacskán elemészti önmagát, ha csak nem tűnik fel az úton a herceg fehér lovon.

Nem kizárt ugyanis, hogy lesz megmentője a közösségi portálnak, mégpedig a Salesforce képében, akik bár soha nem jelentették ki, hogy meg akarják venni a Twittert, de az internet pöcegödrében több helyen is olvasni ilyesmiről. Meglátjuk mi lesz!
3 hozzászólás

Levi87

1 éve, 10 hónapja és 4 napja

Azt hittem a Twitter dübörög mint az istennyila!

válasz erre

Fikarc

1 éve, 10 hónapja és 4 napja

Sajnálom mert jó szolgáltatás.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 10 hónapja és 4 napja

Hog lehet egy ilyen nagy szolgáltatást ennyire elkötyavetyélni?

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink