A Despacito lett minden idők legnézettebb Youtube videója

2017. augusztus 07.
2.9661
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Oké, mára tényleg bezárhat a Zinternet, hiszen hiába kap tőle az emberek jelentős része sikítófrászt, a hírek szerint mégis minden idők legnézettebb Youtube videójává vált a Luis Fonsi nevéhez kötődő Despacito.

Miután ugyanis a dal streamelési világrekordot döntött, nemrégiben a Youtube eddigi legnépszerűbbjévé is vált - jelenleg bőven 3 milliárd megtekintés felett jár -, és mindez még csak a kezdet, hiszen a videómegosztó adatai szerint a klipet naponta átlagosan 15 millióan nézik meg, amivel toronymagasan maga mögé utasított mindent és mindenkit.

Nézd nagyban ezt a videót!
Az eddigi csúcstartó egyébiránt Wiz Khalifa volt a See You Again című dallal, amit még a hatodik Halálos iramban mozifilmhez írt, és aminek Psy szintén őrületbe kergető slágerét, a Gangnam Style-t sikerült lenyomnia. Ha már Despacito... Nekünk ez a verzió jobban bejön:

4 hozzászólás

rDAVE

1 éve, 13 napja

Tudjátok, hogy PSY zenéje egy szatíra? A burzsuj és hazug életet élőket (hitelből költekezők) parodizálja. Idegesítő egy szám az is, de legalább volt értelme, csak sajnos azoknak nem talált be, akiknek szólt. Mellesleg a PSY kiakasztotta anno a youtube nézőszámot, szóval biztos hogy igazságos a mérés?
Despacito csak így emészthető: https://www.youtube.com/watch?v=hcQyFtHMfbs

válasz erre

Fikarc

1 éve, 13 napja

El nem tudom képzelni, mi tetszik rajta az embereknek.

válasz erre

techiii

1 éve, 13 napja

Még ez a paródia is borzalmas...semmi vicces nincs benne.

válasz erre

inkognito

1 éve, 13 napja

Huuu de utálom ezt a zenét...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink