A Dell-től érkezik az első vezeték nélkül is tölthető laptop

2017. július 13.
2.9001
dfp profilja, adatai
dfp
A Dell egy nagy múltra visszatekintő, piacvezető amerikai óriás, melytől eddig sem állt távol az innováció, ám nemrég egy olyan újdonságot mutattak be, mely alapvetően változtathatja meg a következő pár év laptop trendjét.

Az új Dell Latitude 7285 ugyanis a világ első vezeték nélkül is tölthető laptopja, ami nagyon jól hangzik. A megvalósítás azonban még nem tökéletes és a későbbiekben bizonyára kényelmesebb, valamint olcsóbb is lesz. A 12,3 hüvelykes kijelzővel (2880 x 1920 pixel) szerelt 2 az 1-ben géphez ugyanis 550 dollárért meg kell venni a vezeték nélküli töltőpadot és a vele kompatibilis billentyűzetet.

Az 1200 dollár alapárat tehát jócskán megdobja a vezeték nélküli töltés, ráadásul a szuper kijelzőn kívül mindössze egy kétmagos Intel Core i5-7Y54-es processzor, 8GB RAM és 128GB SSD tárhely foglaltatik benne ebben az összegben. Természetesen lesznek nagyobb tárhellyel és i7-Y processzorral szerelt változatok is, a vezeték nélküli töltést nem támogató billentyűzetes kiegészítő pedig "csak" 250 dollárba kerül majd a géphez.
4 hozzászólás

VDemon

1 éve, 10 napja

Hú ez ezért nagyon koncepcionális termék még. Mobilprocikkal eleve ennyiért adni...

válasz erre

Fikarc

1 éve, 10 napja

Kisit túltolták az árat!

válasz erre

Porthos

1 éve, 10 napja

Tök jó csak kb nulla értelme és haszna van. De jó tényleg.

válasz erre

inkognito

1 éve, 10 napja

Tök jó de miért kell külön megvenni hozzá? Miért nem csomagolják bele?! Nem is értem...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink