A Deadpool 2-nek nem lesz a Super Bowl-on előzetese

2018. február 04.
1.0931
csirkee profilja, adatai
csirkee
Hétfőn hajnalban kezdődik Amerika egyik legnagyobb sporteseménye, a Super Bowl, ahol idén több nagyobb filmprodukció is a reklámok idejében mutatja be első előzetesét, azonban a Deadpool biztosan kihagyja ezt a lehetőséget.
 

Aki képes lesz fenn maradni az éjjel, biztosan elsőként láthatja majd többek között a Solo: Egy Star Wars-történet első hivatalos előzetesét, valamint a Westworld második évadának első előzetesét is. Az elmúlt napokban több pletyka is felröppent arról, hogy a Deadpool második részének is lesz egy újabb bemutatója a sporteseményen, azonban nemrégiben Rhett Reese, a film írója megerősítette: nem lesz Super Bowl reklám.

Hogy mikor várható pontosan egy igazi Deadpool trailer, azt egyelőre nem tudni, de biztosak vagyunk benne, hogy már nem kell sokáig várni rá. A csúszás oka valószínűleg a Disney és a Fox közötti nagyszabású üzlet lebonyolítása lehet, hiszen rengeteg kérdés merült fel, miután be lett jelentve a felvásárlás.
5 hozzászólás

techiii

2 hete és 3 napja

Jól teszik.

válasz erre

Harder

2 hete és 3 napja

Biztos hogy a Disney akvizíció kavarta meg. Lehet, módosítanak a filmen, a terveken és nem akarnak kiadni olyan anyagot ami lehet hogy teljesen más képet mutat mint a végleges verzió.

válasz erre

betyár

2 hete és 3 napja

Utólag megnézem majd őket. Jó döntés ez, a Solo filmre sokan kíváncsiak.

válasz erre

Levi87

2 hete és 3 napja

Lesz ott sokszáz más reklám, csak elveszne benne.

válasz erre

technomancer

2 hete és 3 napja

Valószínűleg nincs is rá szüksége hogy ott jelenjen meg csilliárd dollárokért. Aki szereti úgyis rá van kattanva, aki meg nem, azt nem is fogja érdekelni.

válasz erre

 

új kommentek

Porthos profilja

Porthos

6 órája és 42 perce
legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink