A Csendes-óceánba zuhant földönkívüli eredetű objektum átírhatja a történelmet

2022. április 23.
61.2691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
Avi Loeb asztrofizikával és kozmológiával foglalkozó elméleti fizikus a The Debrief magazinban írt arról, hogy az Amir Siraj és társa által azonosított csillagközi meteor valószínűleg - legalábbis szerinte - mesterséges objektum.

Az állítólag idegen civilizáció által megalkotott tárgy még a múlt évtizedben csapódott a Csendes-óceánba Pápua Új-Guinea partjainál, ennek maradványait most szeretnék megkeresni egy kutató csoporttal.

A csillagközi objektumot a két kutató szerint egyértelműen egy fejlett, földönkívüli civilizáció hozhatta létre, ennek tényét egy ideig még az amerikai kormány is tagadta. A Harvard Egyetem doktora úgy véli, hogy egy csillagközi térből származó objektum akár a történelmet is átírhatja.

Ez főleg annak tekintetében lehetséges, ha a CNES-2014-01-08 tárgyat sikerülne a felszínre hozni és további kutatásokat lehetne végezni, akár még egy ép állapotban lévő idegen technológiával is kísérletezni lehetne. Természetesen egy ilyen projekt egyértelmű bizonyítékul szolgálna a földönkívüliek létezését tekintve.
írt arról, hogy az Amir Siraj és társa által azonosított csillagközi meteor valószínűleg - legalábbis szerinte - mesterséges objektum.'>
4 hozzászólás

techiii

2 éve, 1 hónapja és 5 napja

Akkor próbálják meg felhozni és megvizsgálni. Akkor talán elhiszem amit mondanak, de addig ez csak kacsa.

válasz erre

Porthos

2 éve, 1 hónapja és 5 napja

Hát ennek a végkimenetelére nagyon kíváncsi leszek!

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 1 hónapja és 5 napja

Azért az be****ás lenne ha beigazolódna hogy igazuk van! röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

2 éve, 1 hónapja és 5 napja

Ezek vajon mit szívtak? röhögő smiley

válasz erre