A csaj nem jár egyedül remake-jében egy TikTok-sztár lesz a főszereplő

2020. szeptember 13.
1.2581
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Variety legfrissebb értesülései szerint A csaj nem jár egyedül remake-je esetében egy TikTok-sztár, nevezetesen Addison Rae Easterling lesz az egyik főszereplő, ami egy olyan kaliberű szürreális mondat, amiről nem hittük volna, hogy valaha leírjuk.

A remake során kicsit megcsavarják az alapsztorit, miszerint a főszereplő ezúttal egy influenszer lány lesz, aki megpróbál egy kocka srácot népszerűvé tenni. Ezt a tinilányt fogja játszani Easterling, ezzel pedig teljesen megfordítják az alapokat, miután az eredeti filmben ugyebár Prinze Jr. karaktere igyekezett híressé tenni a suli egyik lányát.

Easterling több mint 58 millió követővel rendelkezik a TikTokon, illetve csak 2019-ben 5 millió dollárt zsákolt be a platformon keresztül. A 19 éves lány még sosem színészkedett korábban, úgyhogy van okunk aggódni...
4 hozzászólás

TEchie

5 napja és 18 órája

Édes jó istenem...

válasz erre

Ronalddo

5 napja és 21 órája

Szakadok!!!!

válasz erre

petrovicsz

5 napja és 21 órája

Szánalmas világot élünk...

válasz erre

rDAVE

5 napja és 23 órája

Kismillió celeb volt már, aki színészi tapasztalat és tehetség nélkül került filmbe. Ő legalább TikTok-on színészkedett, ott mást se csinálnak. A film meg a nevével lesz eladva, amúgy nem érdekelne senkit.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink