A csaj nem jár egyedül remake-jében egy TikTok-sztár lesz a főszereplő

2020. szeptember 13.
109.5561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Variety legfrissebb értesülései szerint A csaj nem jár egyedül remake-je esetében egy TikTok-sztár, nevezetesen Addison Rae Easterling lesz az egyik főszereplő, ami egy olyan kaliberű szürreális mondat, amiről nem hittük volna, hogy valaha leírjuk.

A remake során kicsit megcsavarják az alapsztorit, miszerint a főszereplő ezúttal egy influenszer lány lesz, aki megpróbál egy kocka srácot népszerűvé tenni. Ezt a tinilányt fogja játszani Easterling, ezzel pedig teljesen megfordítják az alapokat, miután az eredeti filmben ugyebár Prinze Jr. karaktere igyekezett híressé tenni a suli egyik lányát.

Easterling több mint 58 millió követővel rendelkezik a TikTokon, illetve csak 2019-ben 5 millió dollárt zsákolt be a platformon keresztül. A 19 éves lány még sosem színészkedett korábban, úgyhogy van okunk aggódni...
4 hozzászólás

TEchie

3 éve, 10 hónapja és 4 napja

Édes jó istenem...

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 10 hónapja és 5 napja

Szakadok!!!! röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 10 hónapja és 5 napja

Szánalmas világot élünk... szomorú smiley

válasz erre

rDAVE

3 éve, 10 hónapja és 5 napja

Kismillió celeb volt már, aki színészi tapasztalat és tehetség nélkül került filmbe. Ő legalább TikTok-on színészkedett, ott mást se csinálnak. röhögő smiley A film meg a nevével lesz eladva, amúgy nem érdekelne senkit.

válasz erre