A Clumsy Ninja fejlesztői már a Zyngához tartoznak

2014. február 02.
6401
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
A Zynga valószínűleg mindenkinek ismerős, aki valaha érintkezett Facebookos játékokkal, hiszen a Farmville mánia sikere megkérdőjelezhetetlen.

Most azonban nekik sem terem túl sok jó.

Kezdve azzal, hogy sikerük éle csorbult az utóbbi időben, csütörtökön pedig a cég dolgozóinak mintegy 15%-a leépítés áldozatává vált, a Zynga egy kockázatos lépésre szánta el magát. A Clumsy Ninja-t fejlesztő NaturalMotion cég ugyanis a leépítésekkel egy időben, 527 millió dollárért elkelt és immár a Zynga brigádjához tartoznak.

A NaturalMotion bár így elsőre nem biztos, hogy ismerős, olyan neves játékokban működött közre, mint a Max Payne, vagy a GTA sorozat, melyben háttér animációkat készítettek. A Zynga figyelmét azonban valószínűleg a fent említett Clumsy Ninja, pontosabban az abban használt két NaturalMotion technológia kelthette fel, hiszen mobilon szinte páratlan mozgású karaktereket sikerült alkotni a Morpheme and Euphoria technológiák segítségével.

[embedvideo id="JiLZxKgFztk" website="youtube"]

Szüksége is volt erre a Zyngának, hiszen pályafutásuk korántsem volt döcögőktől mentes, ahogy most sem, ám a NaturalMotion által képviselt területen nem túl kiemelkedőek.

Most ez is megváltozhat és a Zynga talán visszatér régi fényébe. Idővel úgyis kiderül.
nincs még hozzászólás