A CinemaCon-on mutatkozott be a John Wick 4 első plakátja

2022. április 26.
47.8551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
A John Wick következő részének a megjelenéséig igaz, hogy még egy év van vissza, ám a Lionsgate már most úgy döntött, hogy némi kulisszafotót már meg is oszt a produkció kapcsán, hogy ezzel is felcsigázza a széria kedvelőinek az érzékeit.

A CinemaCon a héten kezdődött meg Las Vegasban, így a filmről készült első plakát már be is mutatkozott az eseményen, így a résztvevők megcsodálhatják közelebbről is. A poszteren Keanu Reeves bérgyilkos látható, amint a jellegzetes pisztolyát a nézőre fogja. A plakát neonos árnyalást kapott és a sztár mögött egy kissé a cseresznyevirágra hajazó növény is helyet kapott. A tipográfia egyébként megegyezik a harmadik részen láthatóval.

A híresztelések szerint a film teljes címe John Wick: Chapter 4 - Hagakure néven fut, ami tulajdonképpen egy ősi japán szöveg, amely a szamurájok útját tanítja, ám ez még nincs teljes mértékben megerősítve a forgalmazó által. A franchise filmek közül egyébként ez lesz az első, amit Derek Kolstad fog rendezni, ő ugyanis újabb kihívásokra vágyott Hollywoodban.

4 hozzászólás

techiii

2 éve, 1 hónapja és 2 napja

Már kicsit uncsi. Még az első kettő jó volt, de a harmadik már sok volt nekem.

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 1 hónapja és 2 napja

Gondolom kb nulla újítás lesz, felesleges rész.

válasz erre

Fikarc

2 éve, 1 hónapja és 2 napja

Nincs túlbonyolítva... röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 1 hónapja és 3 napja

Kemény az arc. mosolygó smiley

válasz erre